Love in Life

Powered by Blogger.

5 Testimoni Bukti Kejayaan Program Jom Detox Jutawan

Apabila ada apa-apa program, kita tentulah nak tengok hasil yang membuktikan program tu berjaya. Kalau Nuha pun mesti nak macam tu. Tak akan Nuha nak labur masa, labur duit pada sesuatu yang tak pasti. Program Jom Detox Jutawan suatu program yang real dan lengkap dengan hasil terbukti sahih.

5 KISAH KEJAYAAN PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN BUKTI PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN "REAL"

Program Jom Detox Jutawan
Program Jom Detox Jutawan 

Jika awak masih diselubungi perasaan ragu-ragu tentang keperluan untuk melakukan detox, mari berfikir sekejap.

Ada satu longkang tersumbat dan kekerapan pembersihan longkang lebih rendah daripada kekerapan longkang dibersihkan.  Apa akan jadi pada longkang itu dan persekitarannya jika keadaan ini dibiarkan terus-terusan?

Pastinya sampah-sarap akan semakin banyak dalam longkang, mengganggu sistem perparitan, akan mengeluarkan bau busuk di kawasan sekitar longkang dan mungkin juga boleh mengundang wabak penyakit merbahaya yang tidak diingini. 

Bumi kita harini dah tak sama langsung dengan bumi pada zaman orang tua kita kecil dulu. Bumi kita dah kotor dan tercemar. Kita memang dah tak dapat lari dari pencemaran dan toksin. 

Tambah pula dengan pelbagai jenis makanan canggih-manggih sedap tak ingat dunia. Sedap sangat sampai boleh beri mudarat. Hari yang sangat sibuk sampai tak cukup masa untuk beraktiviti fizikal. Stress. 

Semua ini penyumbang kepada pengumpulan toksin berlebihan yang boleh mengundang pelbagai jenis penyakit. 


5 KISAH KEJAYAAN PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN

TESTIMONI 1 - IBU MENYUSU DAN PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN 

Testimoni Program Jom Detox Jutawan
Testimoni 1 Program Jom Detox Jutawan

Kalau sebut je ibu menyusu, masih ramai yang fikir ibu menyusu tak apa makan banyak sebab nak hasilkan susu yang banyak untuk anak. Sebenarnya bukan berapa banyak yang ibu makan untuk dapat susu banyak, tapi apa yang ibu makan tu lebih penting untuk dapatkan susu ibu yang berkualiti tinggi dan berkuantiti. 

Saya join detoks susu makin banyak giler. Saya memang tak skip suplemen dan dok bedal sayur. Sekarang tak muat freezer tak tahu nak sumbat mana

TESTIMONI 2 - MAKIN AKTIF, BERTENAGA DAN KULIT MAKIN CANTIK

Program Jom Detox Jutawan
Testimoni 2 Program Jom Detox Jutawan

Hasil daripada Program Jom Detox Jutawan, peserta makin aktif, bertenaga dan kulit makin cantik.

Nak kongsi sikit dan rasa excited syok sendiri la tu. Hihi. Terima kasih semua pada coach kerana tak jemu-jemu membantu. Komen daripada kawan petang tadi saya semakin aktif, kulit muka pink dan cantik, bertenaga dan nampak kurus. Terima kasih. 

TESTIMONI 3 - BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN LEBIH 10KG 


Program Jom Detox Jutawan
Testimoni 3 Program Jom Detox Jutawan

Daripada 69.7kg berubah menjadi 59kg setelah 4 kali menyertai Program Jom Detox Jutawan.

Program Jom Detox Jutawan
Testimoni 3 Program Jom Detox Jutawan

TESTIMONI 4 - PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN BATALKAN NIAT BUAT PEMBEDAHAN KECILKAN USUS

Program Jom Detox Jutawan
Testimoni 4 Program Jom Detox Jutawan

Apabila berat badan semakin mencanak-canak naik dan usaha menurunkan berat badan tanpa produk tidak berhasil malah berat badan semakin naik. Dengan Program Jom Detox Jutawan, daripada 107kg ke 100.8kg dan 7inci incloss dalam masa 5 hari. Sebelum ni nak turun 2kg seminggu pun seksa. 

Alhamdulillah, Program Jom Detox Jutawan ini membimbing saya gaya pemakanan yang sihat di masa akan datang yang sebelum ini rasanya mustahil untuk saya lakukan.

TESTIMONI 5 - LEBIH SIHAT SELEPAS JOM DETOX JUTAWAN

Program Jom Detox Jutawan
Testimoni 5 Program Jom Detox Jutawan

Umur baru 30, dah rasa macam orang tua. Sekarang nak solat diri pun takde masalah, siap boleh jogging lagi. 

Semoga perkongsian Nuha ini dapat memberikan gambaran yang lebih jelas kepada awak tentang detox dan Program Detox yang ditawarkan oleh Group Jutawan. Untuk awak yang berminat untuk menyertai Program Jom Detox Jutawan, boleh hubungi Nuha segera. Program Jom Detox Jutawan batch 16 akan bermula 1 Oktober 2019 nanti.

Nuha
Pengedar Shaklee Sejak 2013
Contact: 017-4991289
FB: Nuha Hayati
IG: nuha.hayati
0 Comment For "5 Testimoni Bukti Kejayaan Program Jom Detox Jutawan"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top